Апеляційний суд повернув справу Януковича до Оболонського райсуду

Читать на русском
Київський апеляційний суд повернув матеріали справи екс-президента Януковича до Оболонського районного суду Києва для виправлення описок та роз'яснення вироку.

Київський апеляційний суд повернув матеріали справи колишнього Президента Віктора Януковича, засудженого за державну зраду, в Оболонський районний суд Києва для виправлення описок і роз'яснення вироку.

При цьому всього захист Януковича подав 5 апеляцій на вирок екс-президента до 13 років в'язниці.

Вирок Януковичу: які «помилки» знайшов захистАдвокат засудженого за державну зраду екс-президента Віктора Януковича звернувся до Оболонського районного суду, бо, на його думку, вирок написали з помилками.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться в інформації на сайті суду, передають «Українські новини».

Зазначено, що 5 березня колегія суддів Апеляційного суду ухвалила повернути матеріали справи Януковича в суд першої інстанції.

Справу повернуто в Оболонський суд для розгляду ним заяв про виправлення описок та роз'яснення вироку.

Як повідомлялося, 24 січня Оболонський районний суд Києва заочно засудив колишнього Президента Віктора Януковича до 13 років позбавлення волі.

Згідно з вироком, Янукович визнаний винним ч. 1 ст. 111 (держзрада), ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 437 (пособництво у веденні агресивної війни) Кримінального кодексу.

При цьому екс-президент виправданий ч. 5 ст. 27 ч. 3 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, що спричинило тяжкі наслідки) Кримінального кодексу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: