Скарги адвокатів Януковича: в суді розповіли про сотні сторінок

Читать на русском
В останній день для оскарження вироку екс-президенту Віктору Януковичу у справі про державну зраду в Оболонський райсуд Києва надійшло пять апеляційних скарг від його захисників.

В останній день для оскарження вироку екс-президенту Віктору Януковичу у справі про державну зраду в Оболонський райсуд Києва надійшло пять апеляційних скарг від його захисників.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба суду.

Януковича заочно засудили до 13 років в'язниці. Чи загрожує йому реальне покарання?Сьогодні в Москві проходить прес-конференція колишнього президента України Віктора Януковича щодо вироку суду. Про вирок та його виконання поговорили з експертами.

Зазначається, що 25 лютого адвокати Юрій Рябовол, Олександр Байдик, Олександр Горошинський, Богдан Біленко та Андріана Фозекош звернулися до суду з апеляційними скаргами, у яких просили скасувати вирок, виправдати Януковича, змінити вирок, виключивши з нього певні докази, закрити кримінальне провадження проти президента-втікача, скасувати арешти на майно, призначити новий судовий розгляд у першій інстанції та додатково допитати 48 свідків.

«Загалом, апеляційні скарги викладені на 478 аркушах», - йдеться у повідомленні.

У суді додали, що раніше адвокат Байдик також звернувся із заявами про виправлення допущених, на його думку, описок у вироку.

Нагадаємо, 11 лютого платні адвокати Віктора Януковича подали апеляцію на вирок Оболонського райсуду Києва, яким екс-президенту дали 13 років в'язниці за державну зраду.

18 лютого адвокат Центру вторинної правової допомоги Юрій Рябовол подав першу апеляцію на вирок Оболонського райсуду Києва, яким екс-президента Віктора Януковича засудили до 13 років в'язниці за держзраду.

Пізніше платний адвокат Януковича Олександр Байдик звернувся до Оболонського суду з проханням виправити вирок, бо, на його думку, у ньому помилки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: