У Порошенка незадоволені вироком Януковичу

Читать на русском
Генеральна прокуратура вже заявила про те, що вона не згодна з вироком, вона подаватиме апеляцію.

Колишній президент Віктор Янукович отримав досить легкий вирок.

Про це в п'ятницю, 25 січня, заявила представник діючого президента у Верховній Раді Ірина Луценко, передає «Слово і Діло».

Януковича заочно засудили до 13 років в'язниці: реакція соцмережЕкс-президента Віктора Януковича заочно засудили до 13 років позбавлення волі за державну зраду.

«Для мене, як політика і громадянина України, був несподіванкою такий досить легкий вирок, який оголосив український суд злочинцеві Януковичу», - сказала вона в ефірі телеканалу Прямий.

Депутат зазначила, що очікувала більш суворішого вироку.

«Генеральна прокуратура вже заявила про те, що вона не згодна із вироком, вона подаватиме апеляцію, додатково доводитиме суду те, що ті докази, і ті статті, за якими прокуратура звинувачувала злочинця Януковича, повинні бути доведені, вони є обґрунтованими і слід довести вже в апеляційній інстанції й інші злочини, які скоїв злочинець Янукович», - сказала Луценко.

Вона також висловила надію, що в українських судах розглядатимуться «й інші судові позови та інші звинувачення» щодо Януковича.

Як повідомлялося, напередодні суд визнав винним у справі про держзраду колишнього президента Віктора Януковича і заочно засудив його до 13 років в'язниці. Судді підтримали не всі пункти звинувачення.

Також нагадаємо, адвокати Януковича подаватимуть апеляцію на вирок.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: