Гройсман пообіцяв призначити міністрам курс лікування залежності від соцмереж

Читать на русском
Прем'єр-міністру України Володимиру Гройсману не сподобалося, що на нараді присутні відволікалися на телефони.

Прем'єр-міністру України Володимиру Гройсману не сподобалося, що на нараді присутні відволікалися на телефони і він пообіцяв призначити міністрам примусовий курс лікування залежності від соцмереж.

Як працюють міністри Гройсмана. Дайджест обіцянок Кабміну з 30 січня до 26 лютогоМіністр інфраструктури Володимир Омелян за місяць дав близько 20 нових обіцянок. Вони стосуються доріг, аеропортів і залізничного сполучення.

Про це Гройсман заявив на селекторній нараді з питань забезпечення населення централізованим теплопостачанням, яка відбулася у вівторок, 5 березня, пише «Слово і Діло».

Гройсман пожартував, що за таке рішення йому ще спасибі скажуть.

«Колеги, коли з вами проводять нараду, телефони, будь ласка, відкладіть в сторону, і різні соціальні мережі також, в іншому випадку - я призначу вам примусовий курс лікування від залежності від соціальних мереж. Бо якщо ми говоримо, ми говоримо про серйозні речі. Дякую вам за розуміння цього, а то таке враження, що ми вас втрачаємо та деякі йдуть у віртуальний світ. Я думаю, що за це ваші дружини мені теж скажуть дякую, що я вас повертаю до реальності. Принаймні деяких», - заявив Гройсман.

Раніше прем'єр-міністр розповів про свій недолік.

Також нагадаємо, що Гройсман розповів про темпи зростання зарплати.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: