Гройсман розповів, скільки Україна витрачає на війну

Читать на русском
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що військові витрати України становлять близько 210 млрд гривень.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що військові витрати України становлять близько 210 млрд гривень.

Як пише «Слово і Діло», про це він сказав на засіданні уряду, передає кореспондент РБК-Україна.

Корупційні схеми в оборонному секторі: чи вдарить це по ПорошенкуГладковський звернувся до правоохоронних органів із заявою про перевірку оприлюднених у журналістському розслідуванні Bihus.Info фактів про незаконні оборудки при закупівлях в армії.

Зокрема, на засіданні Кабміну Гройсман в черговий раз порушив питання пенсійних виплат і здивувався, чому до 2014 року в Україні не створили нормальну пенсійну систему.

«Часто думаю, чому в країні, в якій не було війни, а ми на війну зараз витрачаємо 210 млрд гривень, не було інших викликів, не створили нормальну пенсійну систему, не підвищили мінімальну заробітну плату», - зазначив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Держдепартамент США має намір виділити Україні додатково 10 млн доларів для нарощування військово-морського потенціалу у відповідь на агресію Росії в Керченській протоці.

У лютому президент США Дональд Трамп підписав пакет законів щодо збільшення допомоги Україні до 700 млн доларів. Значна частина цих коштів буде спрямована на надання військово-технічної підтримки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: