Гройсман пояснив українцям, як заощадити на освіті дітей

Читать на русском
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман розповів, як українці можуть заощадити на освіті дітей, нагадавши, що з початку року українські сім'ї мають право отримувати пільги на освіту дітей.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман розповів, як українці можуть заощадити на освіті дітей, нагадавши, що з початку 2019 року українські сім'ї мають право отримувати пільги на освіту дітей.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook у понеділок, 4 березня, пише «Слово і Діло».

Як працюють міністри Гройсмана. Дайджест обіцянок Кабміну з 30 січня до 26 лютогоМіністр інфраструктури Володимир Омелян за місяць дав близько 20 нових обіцянок. Вони стосуються доріг, аеропортів і залізничного сполучення.

«З 1 січня 2019 року ті батьки, які займаються розвитком дитини, мають право на податкові пільги на гуртки, дитячі садки та інші програми навчання», - написав прем'єр.

За його словами, орієнтовний розмір такої знижки становить 18% від суми навчання. Щоб отримати знижку, сім'я має укласти договір із навчальним закладом. У документі має бути зазначено, хто надає і отримує послугу, а також сума і терміни оплати.

Гройсман нагадав, що уряд вводить різні програми підтримки молодим сім'ям. Наприклад, кожна мама в пологовому будинку тепер отримує пакет малюка. Також з 1 січня 2019 року почала діяти нова соціальна програма «Муніципальна няня» - уряд буде відшкодовувати батькам послуги з догляду за дитиною до трьох років.

Раніше Гройсман розпорядився ліквідувати вуличні туалети в школах.

Також нагадаємо, Гройсман розповів про свій недолік.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: