ДТП в Києві: водій на смерть збив пішохода і втік

Читать на русском
Проводяться всі необхідні слідчі (розшукові) дії для встановлення механізму та обставин аварії і встановлення водія-учасника ДТП.

У Києві, на проспекті Голосіївському, сьогодні вночі водій на смерть збив пішохода. Розпочато кримінальне провадження.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції.

Як повідомляється, після наїзду водій на автомобілі втік із місця ДТП.

«Від отриманих тілесних ушкоджень загинув пішохід, 1978 року народження, а водій-учасник ДТП з місця події втік», - йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що автомобіль рухався проспектом Голосіївським зі сторони вулиці Полковника Потєхіна в напрямку вулиці Героїв Оборони, а пішохід переходив дорогу справа наліво по ходу руху машини.

«Поблизу правоохоронці не виявили камер відеонагляду, які могли зафіксувати момент аварії, тож поліцейські просять відгукнути свідків, котрі можуть надати інформацію для встановлення автомобіля», - додали у відомстві.

Вирок Зайцевій і Дронову. Чому це не кінець та як боротися з порушниками ПДР?26 лютого 2019 року суд оголосив вирок у справі смертельного ДТП. Дронову та Зайцевій дали максимальний термін – 10 років позбавлення волі.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводяться всі необхідні слідчі (розшукові) дії для встановлення механізму та обставин аварії і встановлення водія-учасника ДТП.

Нагадаємо, в місті Бровари Київської області 2 березня невідомий автомобіль на пішохідному переході здійснив наїзд на чоловіка, який помер від отриманих травм.

Додамо, у Москві автобус з українцями потрапив у ДТП.

Нагадаємо, київський районний суд Харкова у вівторок, 26 лютого, оголосив вирок Олені Зайцевій та Геннадію Дронову у справі смертельної ДТП на вулиці Сумській в центрі міста.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: