П’яний поліцейський на смерть збив пішохода у Броварах

Читать на русском
У разі доведення вини у смертельному ДТП, старшому оперуповноваженому Нацполіції загрожує позбавлення волі терміном від 3 до 8 років.

Слідчі ДБР з’ясовують обставини смертельної ДТП у Броварах Київської області за участі старшого уповноваженого Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції.

Про це повідомляє прес-служба Державного бюро розслідувань, передає «Слово і Діло».

За попередньою інформацією водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

«Автопригода сталась сьогодні, 2 березня, близько 6 години ранку. За попередніми даними, старший оперуповноважений Нацполіції, перебуваючи за кермом автомобіля марки «Тойота», скоїв наїзд на пішохода, який переходив дорогу на зелене світло світлофора. Останній внаслідок отриманих травм загинув на місці події. Встановлено, що правоохоронець перебував за кермом у стані алкогольного сп‘яніння», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що оперуповноважений з місця аварії зник. Але згодом сам з‘явився до відділку поліції, де його затримали слідчі ДБР.

Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть постраждалого (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України).

Наголошується, що у разі доведення вини у смертельному ДТП, старшому оперуповноваженому Нацполіції загрожує позбавлення волі терміном від 3 до 8 років.

Додамо, у Москві автобус з українцями потрапив у ДТП.

Нагадаємо, київський районний суд Харкова у вівторок, 26 лютого, оголосив вирок Олені Зайцевій та Геннадію Дронову у справі смертельної ДТП на вулиці Сумській в центрі міста.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: