Активісти пікетують суд над Мангером

Читать на русском
Під будівлею Київського апеляційного суду, де в п'ятницю, 1 березня, будуть розглядати апеляційні скарги у справі Владислава Мангера, активісти запалили фаєри.

Під будівлею Київського апеляційного суду, де в п'ятницю, 1 березня, будуть розглядати апеляційні скарги у справі Владислава Мангера, активісти запалили фаєри.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

Мангер розповів, із ким у Гандзюк були конфліктиГолова Херсонської облради Владислав Мангер заявив, що він є жертвою, а Катерина Гандзюк мала конфлікти з різними структурами влади, включаючи президента.

Активісти також принесли банери з написом: «Вбивці Гандзюк повинні сісти».

Біля будівлі суду чергують правоохоронці.

У залі судових засідань присутні близько 30 активістів та представники засобів масової інформації.

За даними ЗМІ, 28 лютого розгляд апеляційних скарг не відбувся через те, що підозрюваний не прибув на засідання. Сторона захисту заявила, що не знає, де перебуває Мангер. Сторона звинувачення також заявила, що не знає про його місцеперебування.

Нагадаємо, 11 лютого голові Херсонської облради Владиславу Мангеру повідомили про підозру в організації вбивства Катерини Гандзюк. 15 лютого Шевченківська районна суд Києва заарештував Мангера. У той же день підозрюваний вийшов із СІЗО під заставу в 2,5 млн гривень. Через деякий час на нього наділи електронний браслет.

Мангер каже, що до вбивства Гандзюк може бути причетний екс-глава СБУ Херсонської області Данило Доценко, який зараз очолює Департамент захисту національної державності СБУ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: