Засідання в справі розкрадання зерна на 56 млн грн не відбулося

Читать на русском
Через непідготовку адвоката одного з підозрюваних у справі розкрадання зерна на 56 млн грн підготовче засідання не відбулося.

Підготовче засідання за обвинуваченням колишнього директора Луцького комбінату хлібопродуктів №2 Степана Москвича і екс-начальника елеватора підприємства Леоніда Тимофіюка в розкраданні зерна на понад 50 млн грн не відбулося.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на заяву Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

«27 лютого у Луцькому міськрайонному суді Волинської області не відбулося підготовче засідання у кримінальному провадженні за фактом розтрати майна ПАТ «Аграрний фонд» у сумі 56 млн гривень службовими особами ДП «Луцьке КХП №2». Судом задоволено клопотання захисника одного із обвинувачених про відкладення розгляду для надання йому часу ознайомитися із матеріалами кримінального провадження», – підкреслили в САП.

За версією слідства з лютого по червень 2014 року Москвич і Тимофіюк, зловживаючи своїм службовим становищем, здійснили розтрату зерна державного ПАТ «Аграрний фонд» в кількості 26 тис. тон (що перебувало на зберіганні підприємства) чим спричинили фонду збитки на суму більше ніж 56 млн гривень.

Колишнім працівникам державного підприємства інкриміновано ч. 5 ст. 191 КК України (розтрата чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах).

Нагадаємо, суд призначив на 27 лютого підготовче засідання у справі розтрати зерна на 56 млн грн. Раніше САП направила до суду справу про розтрату коштів луцького держпідприємства. Також суд обмежив ознайомлення для Москвича з матеріалами справи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: