Розтрата зерна: суд обмежив ознайомлення для екс-директора держпідприємства

Читать на русском
Столичний райсуд до кінця листопада дозволив колишньому керівнику Луцького комбінату хлібопродуктів ознайомлюватися зі справою.

Суд обмежив терміни ознайомлення з розслідуванням Національного антикорупційного бюро в кримінальному провадженні за підозрою колишньому директору Луцького комбінату хлібопродуктів №2 Степану Москвичу та екс-начальнику елеватора держпідприємства до 27 листопада.

Таке рішення ухвалила слідча суддя Солом'янського районного суду міста Києва Ірина Антипова за результатами розгляду клопотання детектива НАБУ, повідомляє «Слово і Діло».

Як зазначається, 16 липня детективи НАБУ завершили розслідування щодо Москвича й другого підозрюваного. На думку правоохоронців, стороні захисту наданий доступ до всіх матеріалів кримінального провадження (в тому числі речових доказів) і достатній час для ознайомлення з ними. Факт надання доступу стороні захисту до матеріалів кримінального провадження та здійснення їх копіювання підтверджується відповідними протоколами. Матеріали досудового розслідування, доступ до яких наданий підозрюваним та їхнім захисникам становлять 43 томи, а також речові докази, які є в розпорядженні детектива.

У клопотанні також відзначили, що самі підозрювані не ознайомлюються з матеріалами розслідування, а їхні адвокати зробили фотографії матеріалів і копії. Адвокат одного з підозрюваних у судовому засіданні заперечувала проти задоволення клопотання й пояснила, що вона є безпідставною, а обсяг матеріалів, які надані для ознайомлення, досить великий.

Вислухавши обидві сторони, суддя клопотання задовольнила.

Нагадаємо, суд залишив під арештом бізнес екс-директора Луцького комбінату. Також суд відправив його під домашній арешт. Раніше САП програла апеляцію щодо стягнення застави з Москвича.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: