Суд призначив засідання у справі розтрати зерна на 56 млн грн

Читать на русском
Двох колишніх чиновника луцького держпідприємства почнуть судити 27 лютого в місцевому суді за розтрату аграрної продукції.
Степан Москвич

Суд призначив на 27 лютого підготовче засідання за обвинуваченням колишнього директора Луцького комбінату хлібопродуктів №2 Степана Москвича і екс-начальника елеватора підприємства Леоніда Тимофіюка.

Таке рішення ухвалив Луцький міськрайонний суд Волинської області, повідомляє «Слово і Діло».

Засідання призначене на 14:30 27 лютого. Також засідання буде проходити в режимі відеоконференції для участі прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Як відомо, за версією слідства, ПАТ «Аграрний фонд» (100% акцій належить державі) в листопаді 2013 передав зерно на відповідальне зберігання на Луцький КХП №2. Його тодішній керівник Москвич без отримання дозволу власника зерна вирішив відвантажити його комерційним структурам без оплати з їх боку. Відвантаження забезпечив на той момент начальник елеватора Тимофіюк. Таким чином протягом лютого-червня 2014 року зі елеватора Луцького КХП №2 вивезли понад 26 тис. Тонн зерна, яке належало ПАТ «Аграрний фонд», що завдало підприємству збитків на суму понад 56 млн грн.

Нагадаємо, САП скерувала до суду справу про розтрату коштів луцького держпідприємства. Раніше суд обмежив ознайомлення з розслідуванням для Москвича і Тимофіюка. Також суд залишив під арештом бізнес екс-директора Луцького комбінату.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: