Суд залишив під арештом бізнес екс-директора Луцького комбінату

Читать на русском
Суд відмовив приватної компанії в знятті арешту з корпоративних прав підозрюваного Національним бюро екс-директора держпідприємства.

Суд залишив під арештом корпоративні права ТОВ «Мрія Старосілля», які належать колишнього директора державного підприємства «Луцький комбінат хлібопродуктів №2» Степану Москвичу, підозрюваному в причетності до розтрати зерна.

Таке рішення ухвалила колегія суддів Київського апеляційного суду, повідомляє «Слово і Діло».

Скаргу на рішення суду про арешт 40% акцій Москвича в ТОВ «Мрія Старосілля» подав директор фірми Михайло Федчук. На його думку, зазначена постанова суду не відповідає фактичним обставинам справи й зазначає, що слідчим суддею не враховане положення ст. 170 КПК України.

Водночас сам апелянт і представник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури в суді не з'явилися. Таким чином, вивчивши матеріали, колегія суддів відмовила в задоволенні скарги. Так, суд залишив під арештом 40% акцій екс-директора Луцького КХП №2 в ТОВ «Мрія Старосілля».

Як відомо, НАБУ завершило досудове розслідування цієї справи. Крім того, сьогодні, 5 листопада Солом'янський суд Києва о 14:00 розгляне клопотання детектива НАБУ про обмеження термінів Москвичу для ознайомлення з матеріалами справи.

Нагадаємо, суд змінив запобіжний захід екс-директора Луцького КХП на домашній арешт. Також Москвич два місяці пробув без обов'язків. Раніше САП програла апеляцію щодо стягнення його застави за порушення обов'язків.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: