Хто з політиків наобіцяв більше за всіх у лютому

Читать на русском

Міністр інфраструктури Володимир Омелян повернув собі звання найбільш «балакучого» політика: за минулий місяць він дав 21 нову обіцянку. Майже вдвічі менше зобов'язань взяв на себе голова Запорізької обласної адміністрації Костянтин Бриль. Нардеп Олег Ляшко та столичний мер Віталій Кличко обмежилися лише 9 новими обіцянками.

Омелян пообіцяв, що в першому півріччі флот авіакомпанії SkyUp збільшиться до 10 авіалайнерів. Хоча, зазначимо, виконання цієї обіцянки не належить до компетенції міністра. Чиновник також озвучив й інші плани на цей рік, зокрема появу близько 20 нових авіаційних напрямків з Одеси, запуск залізничного маршруту Київ-Берлін, поліпшення залізничнго сполучення з Маріуполем, запуск нового залізничного шляху з Мукачева до Словаччини.

Голова Запорізької обладміністрації пообіцяв, що цього року всі центри надання адміністративних послуг планують об'єднати в єдину інформаційну систему для надання послуг в онлайн-режимі. Також у 2019 році Бриль пообіцяв завершити будівництво найбільшого в Україні річкового перевантажувального терміналу та вітрових електростанцій на території Приморського району.

Кандидат на посаду глави держави Олег Ляшко весь пішов у передвиборчу кампанію – пообіцяв, що за перші два роки його президентства в Запоріжжі з'являться нові мости: «Роками крали, мільярди на тих мостах вкрали, а в запорожців немає моста. Вони мучаться в заторах. За два роки мого президентства запорізькі мости стоятимуть нові, і я приїду їх разом із вами відкривати». Також у разі перемоги нардеп має намір звільнити мінімальну зарплату від оподаткування.

Крім того, лідер Радикальної партії пообіцяв домогтися відставки виконувачки обов'язків міністра охорони здоров'я Уляни Супрун.

Мер Києва Кличко пообіцяв цього року замінити понад 100 кілометрів зношених мереж і відкрити третю чергу парку «Наталка».

Нагадаємо, дивіться в нашому дайджесті, які обіцянки міністри дали з 30 січня до 26 лютого.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: