Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Києва
  • Голова Київської міської державної адміністрації

Кличко обіцяє замінити 100 кілометрів зношених тепломереж у 2019 році

21 лютого 2019 року мер Києва Віталій Кличко пообіцяв цього року перекласти понад 100 кілометрів мереж на ділянках, де вони у вкрай поганому стані.
Виконано
Сказано 21 лютого 2019 р.

Джерело

  • https://kyivcity.gov.ua/news/vitaliy_klichko_tsogo_roku_v_stolitsi_planuyemo_zaminiti_100_kilometriv_znoshenikh_teplomerezh.html
  • https://kte.kmda.gov.ua/gmap/
  • https://bykvu.com/ua/bukvy/klichko-nazval-datu-nachala-otopitelnogo-sezona-v-stolice/
  • https://kyivcity.gov.ua/news/vitaliy_klichko_u_2019-mu_onovili_rekordni_za_ostannikh_10_rokiv_130_km_teplomerezh/

Результат

3 квітня 2019 року у Києві оголосили про масштабну заміну тепломережі. Так, перекладку розподільних і магістральних трубопроводів планують здійснити на 120 об'єктах. Ремонтна програма охопить всі райони міста Києва.

Станом на 30 квітня 2019 року у Києві створили карту ремонту теплових мереж, де кияни можуть бачити скільки і в яких мікрорайонах проходитиме цьогорічна модернізація комунікацій. Карта розміщена на офіційному сайті комунального підприємства «Київтеплоенерго».

Станом на 23 жовтня 2019 року комунальне підприємство “Київтеплоенерго” вже замінило понад 80 кілометрів зношених тепломереж , і роботи далі продовжуються.

3 грудня 2019 року Віталій Кличко відзвітував, що у поточному році оновили рекордні 130 км тепломереж, таким чином обіцянку - виконано.