Бойовики 10 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі – штаб ООС

Читать на русском
Незаконні збройні формування в четвер, 28 лютого, здійснили десять обстрілів позицій українських військовослужбовців у районі проведення Операції об'єднаних сил.

Незаконні збройні формування в четвер, 28 лютого, здійснили десять обстрілів позицій українських військовослужбовців у районі проведення Операції об'єднаних сил.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС на сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 28 лютогоСитуація на сході країни на 28 лютого 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«З початку поточної доби противник 10 разів обстріляв позиції наших військ, застосувавши 12 разів озброєння, яке заборонено мінськими домовленостями, і витративши 111 снарядів і мін калібрів 122, 120 і 82 мм», - сказано в повідомленні.

Так, в смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» ворог сім разів обстріляв опорні пункти ЗСУ в районі Широкино, Лебединського, Водяного і Гнутового.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» окупанти тричі обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил поблизу села Троїцьке, в районі населеного пункту Шуми і Хутора Вільний.

У штабі зазначили, що в результаті сьогоднішніх обстрілів втрат серед наших бійців немає.

Раніше Червоний Хрест доставив чергову партію гумдопомоги на Донбас.

Також нагадаємо, в РФ сумніваються в можливості весняного перемир'я на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: