Ситуація на Донбасі: 10 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
Втрат серед особового складу Об'єднаних сил не допущено. Підрозділи, на які здійснювалося вогневий вплив, дали противнику адекватну відповідь зі штатного озброєння, яке не заборонене мінськими угодами.

Незаконні збройні формування 10 разів обстріляли позиції українських військ із 00.00 до 18.00 в п'ятницю, 22 лютого, в тому числі шість разів - із застосуванням озброєння, забороненого мінськими домовленостями.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на зведення штабу ООС.

Карта ООС: ситуація на сході України на 22 лютогоСитуація на сході країни на 22 лютого 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«Втрат серед особового складу Об'єднаних сил не допущено. Підрозділи, на які здійснювалося вогневий вплив, дали противнику адекватну відповідь зі штатного озброєння, яке не заборонене мінськими угодами... Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових», - йдеться в звіті.

Бойовики двічі з мінометів калібру 120 мм і станкових протитанкових гранатометів обстріляли позиції Об'єднаних сил біля с.Водяне Новоазовського району Донецької області, двічі - з мінометів калібру 120 мм, протитанкового ракетного комплексу і автоматичних станкових гранатометів - в районі с.Лебедінское Волноваського району.

З ручних протитанкових і підствольних гранатометів і стрілецької зброї були обстріляні позиції український військ у районі м.Авдіївка, в районі м.Мар'їнка вогонь по українських позиціях вів снайпер бойовиків. З гранатометів різних систем були обстріляні позиції в районі смт Луганське Бахмутського району Донецької області.

З 120-мм мінометів і станкових протитанкових гранатометів бойовики двічі обстріляли позиції Об'єднаних сил біля с.Новозванівка, з 82-мм мінометів, станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - біля с.Катеринівка Попаснянського району Луганської області.

Нагадаємо, Чехія відправить гуманітарну допомогу жителям Донбасу.

Також відзначимо, Польща підтримує відправку на Донбас оціночної місії ООН.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: