Червоний Хрест доставив чергову партію гумдопомоги на Донбас

Читать на русском
Міжнародний комітет Червоного Хреста відправив на непідконтрольну частину Донбасу 11 вантажних автомобілів з гуманітарною допомогою.

Міжнародний комітет Червоного Хреста відправив на непідконтрольну частину Донбасу 11 вантажних автомобілів з гуманітарною допомогою.

Як пише «Слово і Діло», про це в четвер, 28 лютого, повідомляє Державна прикордонна служба України.

«Через КПВВ Новотроїцьке на виїзд у тимчасово окуповану територію України було 11 вантажівок від Міжнародного комітету Червоного Хреста», - йдеться в повідомленні.

Загалом прикордонники оформили вантаж загальною масою понад 213 тонн. Транспортні засоби перевозили для жителів Донбасу продукти, гігієнічні набори, сільськогосподарські матеріали, товари медичного призначення.

Нагадаємо, що минулого тижня Червоний Хрест відправив на підконтрольні сепаратистам території дев'ять вантажівок з будматеріалами загальною вагою 190 тонн.

Раніше ООН створила фонд гуманітарної допомоги для Донбасу з потребою 162 млн доларів. Його мета - надання допомоги жителям регіону, які страждають від збройного конфлікту з обох боків лінії розмежування сторін.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: