У штабі ООС назвали площу розмінованої за тижень території Донбасу

Читать на русском
На Донбасі впродовж останнього рятувальники та самери зі складу Об'єднаних сил очистили від вибухівки 37, 25 га території.

На Донбасі впродовж останнього рятувальники та самери зі складу Об'єднаних сил очистили від вибухівки 37, 25 га території.

Про це повідомляє «Слово і Діло» із посиланням на прес-центр ООС.

Бойовики продовжують мінувати територію біля лінії розмежуванняУкраїнська сторона Спільного центру контролю й координації (СЦКК) повідомила, що збройні формування РФ продовжують мінувати території поблизу лінії розмежування сторін.

Загалом у Донецькій та Луганській областях на цій території виявлено та знешкоджено 166 вибухонебезпечних предметів. Було оглянуто також пункти пропуску на ліні зіткнення.

Крім того, за тиждень на Донбасі ліквідовано 70 пожеж. Рятувальники забезпечували також роботу пунктів надання допомоги населенню на КПВВ, на яких надано допомогу 390 особам.

Нагадаємо, вранці 18 лютого 2019 в центрі окупованого Донецька сталися три вибухи. Вибухи пролунали на бульварі Пушкіна в центральній частині міста. Зазначимо, що в даному районі знаходиться готель, в якому проживають представники Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Кількома днями раніше, 16 лютого стало відомо, що поблизу селища Піски Донецької області в результаті вибуху під час розмінування загинув працівник Державної служби з надзвичайних ситуацій. Ще троє правоохоронців отримали серйозні поранення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: