Суд продовжив обов'язки «правої руки» Мартиненка

Читать на русском
Столичний суд продовжив дію п'яти процесуальних обов'язків підозрюваного у справі колишнього голови паливного комітету парламенту.
Павло Скаленко

Суд продовжив обов'язки «правої руки» колишнього народного депутата Миколи Мартиненка, підозрюваного у причетності до заволодіння коштами НАЕК «Енергоатом» Павла Скаленка.

Таке рішення ухвалила слідча суддя Солом'янського районного суду міста Києва Марія Зелінська за результатами розгляду клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, повідомляє «Слово і Діло».

Так, прокурор САП Роман Симків просив суд продовжити дію всіх обов'язків Скаленка ще на 2 місяці. Вивчивши клопотання, суддя Зелінська його задовольнила. Так, суд продовжив дію наступних обов'язків «правої руки» Мартиненка: прибувати за першою вимогою; повідомляти про зміну своїх місць проживання та/або роботи; заборонити відвідувати НАЕК «Енергоатом» та його відокремлені підрозділи; утримуватися від спілкування зі свідками та підозрюваними/обвинуваченими і здати на зберігання закордонні паспорти.

Нагадаємо, після переховування за кордоном Скаленко повернувся в Україну і НАБУ його затримало. Також суд взяв його під варту. Однак пізніше суд відпустив «праву руку» Мартиненка під особисте зобов'язання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: