СБУ заблокувала втручання спецслужб РФ у виборчий процес

Читать на русском
У Сумській області Служба безпеки України блокувала чергову спробу втручання спецслужб Росії у виборчий процес під час виборів-2019.
Ілюстративне фото.

У Сумській області Служба безпеки України блокувала чергову спробу втручання спецслужб Росії у виборчий процес під час виборів-2019.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба відомства.

На Сумщині СБУ блокувала чергову спробу втручання спецслужб РФ у виборчий процесСлужба безпеки України

Повідомляється, що оперативники спецслужби виявили в соціальній мережі ВКонтакте фейковий аккаунт «Роман Н», з використанням якого здійснювалося адміністрування антиукраїнської групи «Суми - це Росія - Новоросія».

Встановлено, що цей запис був створений з протиправним використанням персональних і контактних даних жителя Сумської області без його відома. Авторизація сторінки здійснювалася з використанням IP-адреси, що належить ВАТ «Національні кабельні мережі» (м. Москва, Російська Федерація).

Нагадаємо, колишньому начальнику Генерального штабу ЗСУ Володимиру Замані повідомили про підозру у державній зраді. За даними слідства, Замана «здійснив дії зі зменшення майже на 5 тисяч боєздатних військовослужбовців».

Раніше СБУ заявляли, що викрили агентурну мережу Генштабу збройних сил РФ, які планували заходи щодо дестабілізації в Україні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: