У поліцію написали заяву про зникнення Скрипаля

Читать на русском
У вівторок, 19 лютого, відправлено заяви в поліцію із проханням визнати Сергія Скрипаля та його доньку Юлію зниклими безвісти.

Мати колишнього полковника ГРУ Сергія Скрипаля Олена звернулася в поліцію із заявою про визнання зниклими безвісти родичів, отруєних у Солсбері.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомила племінниця Скрипаля Вікторія, передає Интерфакс.

«У вівторок відправлено заяви в поліцію із проханням визнати Сергія Скрипаля та його доньку Юлію зниклими безвісти. Документи подані поштою до відділу поліції за місцем проживання Юлії в Москві», - сказала Вікторія Скрипаль.

Вікторія Скрипаль проживає в Ярославлі з матір'ю екс-полковника ГРУ. Раніше вони мали намір відвідати Велику Британію, щоб дізнатися про стан родичів, але Вікторії неодноразово відмовляли у видачі британської візи.

Раніше газета The Sunday Times повідомила про погіршення стану здоров'я Сергія Скрипаля.

Нагадаємо, Скрипалі були виявлені в несвідомому стані на лавці в Солсбері 4 березня 2018 року. Також до лікарні з важким отруєнням потрапив поліцейський Нік Бейлі, який одним із перших відвідав їхній будинок. 22 березня його виписали з лікарні. Тоді поліцейський підкреслив, що навряд чи «зможе жити нормальним життям».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: