Суд над Зайцевою та Дроновим: стало відомо, коли оголосять вирок у справі

Читать на русском
Вирок у справі про смертельну ДТП на вулиці Сумській за участю Олени Зайцевої та Геннадія Дронова оголосять 26 лютого 2019 року.

Вирок у справі про смертельну ДТП на вулиці Сумській за участю Олени Зайцевої та Геннадія Дронова оголосять 26 лютого 2019 року.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на Медіапорт.

Так, суддя Київського районного суду Харкова Віктор Попрас видалився до нарадчої кімнати для підготовки вироку. Вказано, що на засіданні у вівторок завершилися дебати. Сторони обмінялися репліками, після чого Дронов виступив з останнім словом.

При цьому Зайцева від виступу в останньому слові відмовилась, обмежившись коротким виступом у дебатах.

«Представниця апарату суду повідомила присутнім орієнтовний час оголошення вироку: 26 лютого 2019 року 14:00. Судовий розгляд справи про ДТП на Сумській тривав рік», - зазначає видання.

Нагадаємо, у вівторок, 19 лютого, в Київському районному суді міста Харкова продовжилися дебати у справі про смертельне ДТП на вулиці Сумській в Харкові за участю Олени Зайцевої та Геннадія Дронова.

Як повідомлялося раніше, у ході дебатів усі потерпілі просили для водія автомобіля Lexus Олени Зайцевої 10 років позбавлення волі.

Додамо, прокурор просить суд позбавити волі обвинувачених у скоєнні смертельного ДТП у Харкові Олену Зайцеву і Геннадія Дронова строком на 10 років, а також позбавити водійських прав на 3 роки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: