Другий обвинувачений в ДТП у Харкові визнав свою провину

Читать на русском
Обвинувачений заявив, що розкаюється і визнає свою провину. Дронов також додав, що не мав можливості допомогти потерпілим матеріально.

Геннадій Дронов, обвинувачений в смертельній ДТП у центрі Харкова, попросив вибачення у потерпілих під час свого останнього слова в суді.

Про це пише «Слово і Діло» у вівторок, 19 лютого.

«Щиро прошу пробачити мене, адже у мене не було жодного наміру порушувати правила дорожнього руху», - цитує ЗМІ Дронова.

Обвинувачений заявив, що розкаюється і визнає свою провину. Дронов також додав, що не мав можливості допомогти потерпілим матеріально «не тому, що у нього не було бажання». За його словами, у нього не було можливості продати свій автомобіль.

Він додав, що підтримує свого адвоката і сподівається на справедливе рішення суду.

Нагадаємо, 19 лютого під час дебатів у справі про смертельну ДТП, Олена Зайцева, котра керувала автомобілем Lexus, визнала свою провину.

Як повідомлялося, резонансна ДТП сталася 18 жовтня 2017 року центрі Харкова. Тоді позашляховики під керуванням Олени Зайцевої та Геннадія Дронова зіткнулися на перехресті вулиці Сумської і провулка Мечникова. Після зіткнення Lexus Зайцевої відкинуло на пішоходів, в результаті чого загинули шестеро осіб.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: