ДТП у Харкові: автомобіль Дронова зупинився за лінією світлофора

Читать на русском
Криміналісти прийшли до висновку, що до початку руху автомобіль Геннадія Дронова, фігуранта справи про смертельне ДТП в Харкові, зупинився за лінією світлофора.

Криміналісти прийшли до висновку, що до початку руху автомобіль Геннадія Дронова, фігуранта справи про смертельне ДТП у Харкові, зупинився за лінією світлофора.

Про це повідомляє Newsroom, пише «Слово і Діло».

Роковини ДТП в Харкові – шість смертей, винних немає. Гра з вогнем?18 жовтня 2017 року в Україні відбулася одна з найбільш резонансних аварій. У самому центрі Харкова автомобіль Lexus, за кермом якого була студентка Олена Зайцева, на великій швидкості зіткнувся на перехресті з Volkswagen Touareg

Під час засідання суддя озвучив результати експертизи, яку фахівці Інституту імені Бокаріуса підготували до 1 листопада. Криміналісти прийшли до висновку, що до початку руху автомобіль Геннадія Дронова зупинився за лінією світлофора, передня частина іномарки перебувала на перехресті. Після цього адвокат обвинуваченого зажадав відводу експертів, але його виступ було перервано у зв'язку з проблемами зі звукозаписною апаратурою.

Суддя Віктор Попрас оголосив технічну перерву. Відразу після цього друга обвинувачена Олена Зайцева заявила, що погано себе почуває і попросила, щоб її вивели з «акваріумк». Незабаром Зайцеву завели назад до камери.

На засідання також прибула Оксана Нестеренко, яка в ДТП отримала важку травму ноги і заявила, що не розуміє, чому справа затягується.

Нагадаємо, що 18 жовтня 2017 року на вулиці Сумській в центрі Харкова позашляховик Lexus відкинуло в натовп пішоходів після зіткнення з Volkswagen. [У результаті аварії загинули шестеро людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: