Кабмін виділив 25 млн на житло для сімей Героїв Небесної сотні

Читать на русском
Кабінет міністрів України схвалив черговий пакет рішень, спрямований на підтримку та соціальну допомогу сім'ям Героїв Небесної Сотні.

Кабінет міністрів України схвалив черговий пакет рішень, спрямований на підтримку та соціальну допомогу сім'ям Героїв Небесної Сотні.

Відповідне рішення було схвалено на засіданні уряду в середу, 20 лютого, передає «Слово і Діло».

П'ята річниця розстрілів Небесної сотні. Що затягує розслідування?Масові вбивства в центрі Києва в лютому 2014 року стали одним з найбільш трагічних епізодів сучасної української історії.

«Ми в постійному діалозі з громадськими організаціями. Ми пам'ятаємо, що повинні забезпечити підтримкою сім'ї. У минулому році всі виплати, які були визначені, ми 100% виплатили. Ми повинні були це зробити. Треба зараз посилювати напрямки соціальної реабілітації та інші. Ми виділяємо 25 млн на закупівлю квартир для сімей Героїв. Вони самі визначать, де і за якою ціною купувати. Для нас це важливо і ми будемо в постійному діалозі - не по даті. В цьому є людське ставлення до подвигу людей», - заявив прем'єр Гройсман.

Офіційна статистика Євромайдану-SOS налічує 121 загиблого в результаті революційних подій.

Нагадаємо, в Україні в середу, 20 лютого, відзначають День Героїв Небесної Сотні. Цей день відзначається щорічно, згідно з указом президента від 11 лютого 2015 року, Україна вшанувує подвиг учасників Революції Гідності та пам'ять Героїв Небесної Сотні.

Також повідомлялося, генпрокурор Юрій Луценко розповів, коли відбудеться суд по розстрілах на Майдані.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: