ЦВК зареєструвала нових міжнародних спостерігачів

Читать на русском
Центральна виборча комісія  надала дозвіл для спостереження за виборами-2019 ще 41 спостерігача від міжнародних організацій.

Центральна виборча комісія (ЦВК) надала дозвіл для спостереження за виборами-2019 ще 41 спостерігача від міжнародних організацій.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба ЦВК.

Соціологи змоделювали другий тур президентських виборівЯкщо б президентські вибори в Україні проводилися на початку лютого, вийти до другого туру найвищі шанси мали б Володимир Зеленський, Петро Порошенко і Юлія Тимошенко.

Як зазначається, розглянувши відповідні звернення, Комісія зареєструвала 12 міжнародних спостерігачів від Українського Конгресового Комітету Америки та 29 - від Благодійного фонду «Міжнародна комісія з прав людини».

Таким чином, станом на 20 лютого 2019 року ЦВК зареєструвала 348 офіційних спостерігачів від міжнародних організацій та іноземних держав.

Крім того, повідомляється, що розглянувши відповідне подання, Комісія зареєструвала 7 офіційних спостерігачів від Всеукраїнської громадської організації «Передові правові ініціативи» на чергових виборах Ппрезидента України 31 березня 2019 року в закордонному виборчому окрузі.

Таким чином, станом на 20 лютого 2019 року Комісія зареєструвала 23 офіційних спостерігачів від 2 громадських організацій на чергових виборах президента України у закордонному виборчому окрузі.

Також підраховано, скільки українців не зможуть проголосувати через відсутність прописки.

Як писало «Слово і Діло», журналістка зробила чатбота для виборців.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: