Справа Дельта банку: фірма-фігурант подала позов про захист ділової репутації

Читать на русском
Кіпрський офшор-фігурант справи Дельта банку подав позов про захист ділової репутації та спростування недостовірної інформації.
Дельта банк

Кіпрський офшор Kalouma Holdings Limited, який фігурує в кримінальному провадженні щодо Дельта банку, подав позов про захист ділової репутації та спростування недостовірної інформації.

Зазначену заяву представник фірми подав до Бабушкінського районного суду міста Дніпропетровська, повідомляє «Слово і Діло».

За цим позовом суддя Елеонора Женеску відкрила провадження у цивільній справі. Також вона витребувала копію висновку експерта Науково-дослідного центру судової експертизи з питань інтелектуальної власності Міністерства юстиції України в справі Дельта банку. Крім того, вона вирішила проводити розгляд справи за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін.

Нагадаємо, НАБУ встановило схему виведення коштів із Дельта Банку. Також детективи вирішили перевірити дзвінки фігурантів цієї справи. Раніше Національне бюро перевірило документи фірми, що фігурує в справі Дельта Банку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: