Став відомий новий власник «вертолітного майданчика Януковича»

Читать на русском
Нардеп Максим Єфімов пообіцяв зробити з КВЦ Парковий всеукраїнський культурний хаб європейського рівня.

Структури, близькі до народного депутата від БПП Максима Єфімова, придбали конгресно-виставковий центр (КВЦ) Парковий у Києві, більш відомий як «вертолітний майданчик Януковича».

Як пише «Слово і Діло», бенефіціаром цього бізнесу виступила його мати - Любов Єфімова, повідомив нардеп на своїй сторінці в Facebook у вівторок, 19 лютого.

«ЗМІ в черговий раз обговорює зміну власника київського КВЦ Парковий, згадуючи моє ім'я. Вирішив розставити всі крапки над «і». Інтересу до цього об'єкта я не приховував і вивчав його інвестиційну привабливість. Вважаю, що Парковий цілком може претендувати на статус всеукраїнського культурного хаба європейського рівня. Це моя мета», - написав він.

Єфімов додав, що після рішення суду про скасування арешту майна комплексу новий інвестор фактично отримує відкриті можливості для управління і розвитку КВЦ.

Він нагадав, що, будучи нардепом, він не має права займатися комерційною діяльністю, тому бенефіціаром даного бізнесу виступила його мати, Любов Єфімова. Право займатися операційною діяльністю з управління комплексом інвестор планує довірити міжнародній компанії з гарною репутацією.

«Переговори з потенційними партнерами вже ведуться», - зазначив Єфімов і пообіцяв незабаром представити концепцію розвитку КВЦ Парковий.

Нагадаємо, в жовтні 2018 року «вертолітний майданчик Януковича» офіційно передали у власність громаді Києва.

Але 7 лютого стало відомо, що столична влада програла черговий суд щодо КВЦ Парковий. Суддя постановив повернути «вертолітний майданчик Януковича» фірмі Амадеус Ко.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: