Вертолітний майданчик Януковича передали у власність громади Києва

Читать на русском
Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник повідомив, що територія конгрессно-виставкового центру Парковий використовуватиметься в культурних і соціальних проектах міста.

Вертолітний майданчик на Парковій передали у власність громади Києва.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Києва в п'ятницю, 26 жовтня, передає «Слово і Діло».

Останнє слово Януковича в суді: що не так із законодавством?Суд продовжить засідання у справі Януковича 25 жовтня й до кінця місяця чекає на останнє слово президента-втікача.

«Згідно з процедурою, прокурор у кримінальному провадженні А. Жила на виконання постанови слідчого судді Голосіївського районного суду міста Києва здійснив передачу цього майна в управління представнику Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів. Своєю чергою Національним агентством вказаний об'єкт нерухомості переданий за актом прийому-передачі комунальному підприємству «Центр організації дорожнього руху» КМДА», – йдеться в повідомленні.

Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник повідомив, що територія конгрессно-виставкового центру «Парковий» використовуватиметься в культурних і соціальних проектах міста.

«Крім того, за результатами технічної ревізії вертолітного майданчика буде вирішене питання про можливу його експлуатацію в санітарній авіації, в тому числі для транспортування травмованих бійців ООС до лікувальних установ», – ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, в жовтні 2017 року націоналісти взяли контроль над вертолітним майданчиком Януковича.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: