У Луценка повідомили, хто нині володіє вертолітним майданчиком Януковича

Читать на русском
Будівля вертолітного майданчика екс-президента Віктора Януковича на Парковій дорозі в Києві перебуває на зберіганнідержавного підприємства Фінансування інфраструктурних проектів.

Будівля вертолітного майданчика екс-президента Віктора Януковича на Парковій дорозі в Києві, яку раніше захопили представники правих політичних сил, за рішенням суду перебуває на зберіганні державного підприємства «Фінансування інфраструктурних проектів».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на інформацію прес-секретаря генпрокурора Юрія Луценка Лариси Сарган.

Націоналісти взяли контроль над вертолітним майданчиком ЯнуковичаУ понеділок, 16 жовтня, представники Національного корпусу, Свободи і Правого сектора заявили, що взяли будівлю вертолітного майданчика екс-президента Віктора Януковича на Парковій дорозі в Києві під свій контроль.

«До уваги тих, хто захопив вертолітний майданчик на вулиці Парковій. Цей об'єкт – у власності держави! Генеральна прокуратура України за нього довго боролася в судах», – написала Сарган у вівторок, 17 жовтня.

Вона нагадала, що 3 серпня 2017 року Апеляційний суд міста Києва наклав арешт на земельні ділянки площею понад 2 га й розташовані на цих ділянках 5 об'єктів нерухомого майна за адресою місто Київ, Паркова дорога, власником яких є ТОВ «Амадеус Ко».

«Судом визначений порядок зберігання зазначеного майна шляхом передачі його для організації охорони, відповідального зберігання, проведення поточних ремонтів, обслуговування, підтримки зазначеного майна в належному стані та оперативного управління державному підприємству «Фінансування інфраструктурних проектів», – написала Сарган.

Раніше стало відомо, які політсили вийшли на мітинг під Радою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: