Стало відомо, кому дістався «вертолітний майданчик Януковича»

Читать на русском
Конгресно-виставковий центр Парковий з вертолітним майданчиком у центрі Києва віддали в управління столичному комунальному підприємству.

Конгресно-виставковий центр Парковий з вертолітним майданчиком у центрі Києва, який називають «вертолітним майданчиком Януковича», віддали в управління столичному комунальному підприємству.

Як пише «Слово і Діло», про це в четвер, 11 жовтня, пише Українська правда з посиланням на начальника управління Нацагентства з розшуку та менеджменту активів Віталія Різника.

Стало відомо, скільки грошей Янукович вкрав в УкраїниВ Швейцарії нещодавно заарештували півтонни золота чиновників часів Януковича. А наразі Генпрокурор розповів, як на посаді президента України Віктор Янукович обкрадав країну.

За його словами, 11 жовтня відбулося засідання Тендерного комітету АРМА. Керуючим обрали комунальне підприємство Центр організації дорожнього руху.

Підприємство належить Київській міській раді, спеціалізується на обслуговуванні наземного транспорту, зокрема, займається світлофорами, дорожніми знаками, шлагбаумами, «лежачими поліцейськими», автоматизованими системами дорожнього руху.

Раніше націоналісти організували акцію біля Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА) з вимогою зупинити передачу в управління «вертолітного майданчика Януковича».

Як повідомлялося, минулої осені націоналісти більше ніж на тиждень захопили КВЦ Парковий у центрі Києва, де розташований «вертолітний майданчик Януковича».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: