Митники нагадали «євробляхерам» про завершення пільг

Читать на русском
ДФС нагадала, що розмитнення авто за пільговою ставкою закінчується в п'ятницю, 22 лютого.

Період дії перехідних положень Податкового кодексу України щодо оподаткування акцизним податком легкових транспортних засобів із застосуванням коефіцієнта 0,5 закінчується 22 лютого о 24:00.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Закарпатська митниця Державної фіскальної служби (ДФС).

Українці прискорили розмитнення «євроблях» – ДФССтаном на 13 лютого українці заплатили за пільгове митне оформлення автомобілів на іноземних номерах 10,1 млрд грн.

З 23 лютого 2019 року за митне оформлення транспортних засобів громадян акцизний податок буде стягуватися в повному обсязі, як це передбачене чинним законодавством.

На Закарпатській митниці ДФС триває оформлення транспортних засобів з іноземною реєстрацією. Всього з 25 листопада 2018 року, після внесення змін до податкового і митного законодавства, станом на 18 лютого 2019 року в Закарпатській митниці ДФС було оформлено 13 202 транспортних засоби громадян. Це принесло до держбюджету надходжень у понад 820 млн грн. Середня митна вартість таких авто склала 3600 доларів.

Громадяни, які планують легалізувати свій автомобіль, мають можливість здійснити митне оформлення транспортних засобів на таких митних постах: Залізничний, Малий Березний, Лужники, Виноградів-вантажний, Ужгород-центральний, Мукачеве, Хуст у Закарпатській області.

Раніше повідомлялося, що «євробляхарі» показали п'яних митників на роботі. Інцидент стався на пункті пропуску Шегині на кордоні з Польщею. Активісти викликали поліцію та ініціювали затримання митників.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: