Суд продовжив домашній арешт підозрюваної помічниці судді Сараєва

Читать на русском
Столичний райсуд продовжив запобіжний захід помічниці маріупольського судді, якого підозрюють у хабарництві.

Суд продовжив нічний домашній арешт помічниці судді Приморського районного суду міста Маріуполя Донецької області Ігоря Сараєва Тетяни Золотар.

Таке рішення ухвалив слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Києва Максим Вишняк, повідомляє «Слово і Діло».

Прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Ігор Щур просив суд продовжити домашній арешт Золотар на два місяці, оскільки досудове розслідування триває, а ризики перешкоджання слідству не зменшилися.

Вивчивши матеріали клопотання, суддя Вишняк задовольнив його частково. Так, він продовжив нічний домашній арешт помічниці судді з забороною покидати житло з 22 до 7 години ранку, але до 7 березня.

Як відомо, Сараєва і Золотар викрили на «гарячому». За версією слідства, Золотар була пособником судді в одержанні неправомірної вигоди в 15 тисяч гривень за винесення рішення у справі про адміністративне правопорушення. Гроші передавалися двома траншами. Відразу після передачі другої частини неправомірної вигоди суддя і був викритий «на гарячому».

Нагадаємо, суд продовжив відсторонення помічниці викритого НАБУ судді Сараєва. Раніше детективи встановили, що суддя Сараєв і його помічниця Золотар під час одержання неправомірної вигоди були в рукавичках.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: