Балуха етапували з керченської колонії до Сімферополя

Читать на русском
Українського політв'язня Володимира Балуха доправили з керченської колонії до СІЗО Сімферополя, ймовірно для участі в судовому засіданні.

Українського політв'язня Володимира Балуха доправили з керченської колонії до СІЗО Сімферополя, ймовірно для участі в судовому засіданні.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Кримську правозахисну групу» на сторінці у Facebook.

Порошенко зробив заяву до дня народження Балуха та СущенкаСила і витримка українців Володимира Балуха і Романа Сущенка викликають захоплення, адже незважаючи на методичний тиск репресивної кремлівської машини, вони не зламалися.

Прес-служба так званого «Верховного суду» Криму повідомила, що 30 січня «суд» отримав касаційну скаргу «прокуратури» Криму щодо рішення «Раздольського райсуду» у справі про нібито дезорганізацію Балухом роботи ізолятора.

Текст касації поки не оприлюднений, тому невідомо, що саме хоче оскаржити «прокуратура».

Зазначимо, в анексованому Росією Криму суддя так званого «Керченського міського суду» Олександр Ковальов 25 січня не задовольнив клопотання захисту українського активіста Володимира Балуха про його умовно-дострокове звільнення.

Раніше повідомлялося, що заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз заявив, що Балух не має наміру просити про помилування.

28 січня Верховний суд анексованого Росією Криму відмовив адвокатам українського активіста Володимира Балуха в зменшенні терміну ув'язнення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: