Порошенко зробив заяву до дня народження Балуха та Сущенка

Читать на русском
Сила і витримка українців Володимира Балуха і Романа Сущенка викликають захоплення, адже незважаючи на методичний тиск репресивної кремлівської машини, вони не зламалися.

Сила й витримка українців Володимира Балуха та Романа Сущенка викликають захоплення, адже незважаючи на методичний тиск репресивної кремлівської машини, вони не зламалися.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив президент України Петро Порошенко з нагоди дня народження українських політв'язнів.

Президент розповів, що заручники та політв'язні Кремля повернуться додомуПрезидент Петро Порошенко запевняє, що всі полонені, заручники і політв'язні Кремля повернуться додому.

«Сьогодні день народження Володимира Балуха та Романа Сущенка – українців, яких цинічний кремлівський режим тримає в катівнях за абсурдними, сфабрикованими звинуваченнями. Сила й витримка Володимира та Романа викликають захоплення, адже незважаючи на методичний тиск репресивної кремлівської машини, вони не зламалися», – зазначив Порошенко.

Він підкреслив, що вони – справжні сини України, мужні й вірні своїм ідеалам.

«Ми продовжуємо боротьбу за звільнення всіх українських політв'язнів у Росії й усіх полонених на окупованих нею територіях Донбасу та Криму. І я не сумніваюся, що ми точно переможемо!», – додав президент.

Нагадаємо, в Європарламенті закликали Кремль звільнити українських бранців.

Як повідомлялося, 9 лютого своє 50-річчя святкує засуджений у Росії український журналіст Роман Сущенко. Це вже третій день народження, який Сущенко відзначає в російській в'язниці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: