На Донбасі один військовослужбовець отримав поранення – штаб ООС

Читать на русском
На Донбасі за день, 13 лютого, в період з 00:00 до 18:00, бойовики обстріляли позиції українських військових шість разів, у результаті обстрілу один військовослужбовець отримав поранення.

На Донбасі за день, 13 лютого, в період з 00:00 до 18:00, бойовики обстріляли позиції українських військових шість разів, у результаті обстрілу один військовослужбовець отримав поранення.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр ООС.

Карта ООС: ситуація на сході України на 13 лютогоСитуація на сході країни на 13 лютого 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Повідомляється, що один раз противник застосував заборонене мінськими домовленостями озброєння.

Зокрема, в середу, 13 лютого, вдень у смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Схід» окупанти обстріляли позиції наших захисників із мінометів калібру 120 мм - в районі села Водяне, двічі - з протитанкових ракетних комплексів, станкових гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів - в районі населеного пункту Павлопіль. Також українські військові були обстріляні із ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї - поблизу міста Авдіївка.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник обстріляв українських захисників з гранатометів різних систем і стрілецької зброї в районі селища Кримське і з великокаліберних кулеметів - позиції наших військових поблизу населеного пункту Новолуганське.

Внаслідок обстрілу один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

Раніше безпілотник ОБСЄ зафіксував на Донбасі новітній російський комплекс радіорозвідки.

Також нагадаємо, на Донбасі бойовики захопили в полон бійця ЗСУ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: