Ситуація на Донбасі: 4 обстріли, втрат немає

Читать на русском
Представники незаконних збройних формувань сьогодні, 12 лютого, чотири рази обстріляли позиції Збройних сил України, в тому числі двічі із застосуванням забороненого озброєння.

Представники незаконних збройних формувань сьогодні, 12 лютого, чотири рази обстріляли позиції Збройних сил України, в тому числі двічі із застосуванням забороненого озброєння. Обійшлося без втрат серед українських військовослужбовців.

Про це повідомили в штабі ООС на сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 12 лютогоСитуація на сході країни на 12 лютого 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Так, в смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Схід» окупанти обстріляли позиції українських військ у районі населеного пункту Широкино з мінометів калібру 120 мм.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник обстріляв наших захисників із мінометів калібру 82 мм і великокаліберних кулеметів - в районі населеного пункту хутір Вільний; з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - поблизу селища Травневе; з протитанкового ракетного комплексу і озброєння бойової машини піхоти БМП-2 - в районі населеного пункту Богуславське.

Втрат серед особового складу Об'єднаних сил у результаті сьогоднішніх обстрілів немає.

Раніше на Донбасі бойовики захопили в полон бійця ЗСУ.

Також нагадаємо, в Міноборони розповіли про інтенсивність обстрілів на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: