Поліція відправить додаткові сили на Донбас

Читать на русском
Національна поліція на час проведення виборів направить додаткові групи в східні області України для запобігання провокацій.

Національна поліція на час проведення виборів направить додаткові групи в східні області України для запобігання провокацій, оскільки має інформацію про можливу діяльності диверсійних груп.

Президентські вибори в Україні: чого хочуть у Вашингтоні та МосквіУ РФ говорять, що не будуть домовлятися з нинішньою владою ні про що й відкрито визнають, що чекають виборів. У США тим часом не виключили втручання РФ у вибори. Про те, на що розраховує Кремль і на кого з кандидатів орієнтується Захід, поговорили з експертами.

Про це на брифінгу в понеділок, 11 лютого, заявив радник голови МВС Іван Стойко, пише «Слово і Діло».

«Що стосується сходу України, ООС, то там спільно із ЦВК працюємо над тим, які ділянки будуть працювати. Прикордонники там чітко працюють, тому що є провокаційні моменти, ми розуміємо, що можуть бути диверсійні групи. Хочу запевнити, що при розрахунках, тут у нас декілька областей мають недостатньо сил, ми направимо додаткові сили в ті чи інші області, в тому числі і на схід України, де проводиться ООС», - заявив Стойко.

За його словами, всі території будуть забезпечені правоохоронцями і додатковими силами безпеки.

Раніше стало відомо, яким буде бюлетень на виборах президента 2019 року.

Також в поліції заявили про те, що посилять заходи безпеки на час передвиборної агітації.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: