На Донбасі бойовики захопили в полон бійця ЗСУ

Читать на русском
Бойовики самопроголошеної ДНР заявили про взяття в полон українського військовослужбовця. У штабі ООС цю інформацію перевіряють.

Бойовики самопроголошеної «ДНР» заявили про взяття в полон українського військовослужбовця.

«Вчора ще один український бойовик втомився від нестерпних умов, які створили йому командири, і виявився у нас», — сказав член так званої народної міліція «ДНР» Данило Безсонов.

Як пише «Слово і Діло», у штабі операції Об'єднаних сил Громадському повідомили, що наразі перевіряють інформацію й поки не можуть підтвердити, що український військовий потрапив у полон.

У зоні бойових дій на Донбасі під час обстрілу бойовиків 10 лютого зник боєць 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади. Командування допускає, що він у полоні.

Нагадаємо, 2 січня сайти бойовиків повідомили про полоненого солдата. У Закарпатській бригаді заявили лише про зникнення бійця на Донбасі в ніч з 28 на 29 грудня. Також 128-а бригада підтвердила, що номер автомата, фото з яким опублікував один з ресурсів бойовиків, належить саме зниклому бійцю.

Пізніше «Закарпатський легіон» визнав, що їхній боєць — Качинський Андрій із села Берестівка Володимирецького району Рівненської області — потрапив у полон до бойовиків.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: