Вибори-2019: що задекларував кандидат у президенти Кармазін

Читать на русском

Колишній народний депутат Юрій Кармазін йде на президентські вибори як самовисуванець. У своїй передвиборчій програмі він обіцяє диктатуру Конституції України, ліквідацію посади президента й заміну тексту національного гімну. «Слово і Діло» подивилося, що задекларував претендент на посаду глави держави.

За 2017 рік Кармазін отримав 132,8 тис. грн пенсії, на його банківських рахунках була 1 тис. дол. та 2,1 тис. євро, готівкою – 20 тис. дол. Дохід членів його родини склав 70,3 тис. грн (пенсія подружжя Лариси Кармазіної, стипендія дочки Анни). Крім того, в дружини та дочки було по 20 тис. дол. готівкою.

У Кармазіна у власності було два гаражі, три автомобілі (Volkswagen Passat 2012 року, Lexus 2010 року та Hummer 2007 року), земельна ділянка в Київській області. У спільній власності з членами сім'ї було дві квартири в Одесі та Києві. У Лариси Кармазіної було дві земельні ділянки в Одеській області й автомобіль Honda CR-V 2007 року випуску.

Крім того, кандидат у президенти задекларував чотири пари наручних годинників. Станом на 2017 рік Кармазін був власником підприємства ТОВ «Агентство по профілактиці правопорушень «Фелікс і К».

Детальніше – на інфографіці.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко задекларував майже 16 млн грн доходів, нерухомість у Козині й понад 100 підприємств.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: