З'ясувалося, куди втік капітан російського судна «Норд»

Читать на русском
Капітан Норду Володимир Горбенко, який був затриманий українськими прикордонниками в березні минулого року й зник наприкінці січня, нібито перебуває на території окупованого Криму.

Капітан кримського риболовецького сейнера «Норд» Володимир Горбенко, який був затриманий українськими прикордонниками в березні минулого року й зник наприкінці січня, нібито перебуває на території окупованого Криму.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє російський «Інтерфакс» із посиланням на матір Горбенка.

Судно «Норд» спробують продати втретєНа аукціоні СЕТАМ OpenMarket знову з'явиться арештований чорноморський сейнер Норд, але вже зі зниженням ціни на 20 відсодків.

Також цю інформацію виданню підтвердила представник компанії-судновласника Анна Шевельова.

«Капітан у Росії. Його повернення – його особистий успішний проект», – заявила вона.

Нагадаємо, адвокат капітана риболовецького судна «Норд» Володимира Горбенко Максим Могильницький заявив про зникнення свого підзахисного.

У Нацполіції заявили, що правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Слідство оголосило капітану рибальського судна «Норд» Володимиру Горбенку підозру у вчиненні кримінального правопорушення за статтею «порушення порядку в'їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї».

Крім цього, Горбенку повідомили про ще одну підозру за ст. 249 (незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) ККУ, за якою передбачена відповідальність до 3 років позбавлення волі.

25 березня 2018 року корабель морської охорони українських прикордонників затримав у Азовському морі риболовецьке судно-порушник «Норд» під прапором РФ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: