Боремося за повернення всіх захоплених моряків – Порошенко

Читать на русском
Українська сторона бореться за повернення додому всіх захоплених в Керченській протоці моряків.

Президент Петро Порошенко заявив, що українська сторона робить все можливе для повернення захоплених в Керченській протоці українських моряків.

Про це він сказав у неділю, 10 лютого, під час привітання курсантів-випускників в Одесі, повідомляє прес-служба глави держави.

Зокрема, президент привітав 26 курсантів випускного курсу Інституту Військово-морських сил Національного університету Одеська морська академія з отриманням звання лейтенант і військово-морських кортиків.

Українські політв’язні в Росії: кого і за що утримує російська влада«Слово і Діло» зібрало всі найбільш відомі прізвища українських політичних в’язнів у Росії та показало, за якими звинуваченнями їх утримують на території сусідньої держави і в анексованому Криму.

Зазначено, що серед випускників - захоплені на Азові курсанти Богдан Головаш і Владислав Костишин.

«Їх лейтенантські погони та кортики чекають їх вдома. А нашим хлопцям хочу сказати одне - не здаватися! Ми боремося за повернення всіх наших 24 моряків додому», - запевнив Порошенко.

Раніше, Марк Фейгін заявив, що посередником у переговорах по звільненню політв'язнів, а також моряків міг би стати Дональд Трамп.

«Слово і Діло» зібрало всі найбільш відомі прізвища українських політичних в’язнів у Росії й показало, за якими звинуваченнями їх утримують на території сусідньої держави та в анексованому Криму.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: