Адвокат повідомив про зникнення капітана судна «Норд»

Читать на русском
За словами адвоката, Горбенко зникає вже не вперше, але в квітні 2018 року його місцеперебування стало відоме вже за п'ять годин.

Адвокат Максим Могильницький у понеділок, 28 січня, заявив про зникнення капітана кримського риболовецького судна «Норд» Володимира Горбенка, затриманого в березні 2018 року.

Про це інформує «Слово і Діло» з посиланням на повідомлення правозахисника на своїй сторінці в Facebook.

«Капітан риболовецького судна «Норд» Володимир Горбенко зник безвісти. За словами родичів, минулої суботи близько опівдня Володимир зник із дому (в Києві – ред.), й ніхто його відтоді не бачив. На зв'язок із рідними та адвокатами капітан не виходить», – написав Могильницький.

За словами адвоката, Горбенко зникає вже не вперше, але в квітні 2018 року його місцеперебування стале відоме вже за п'ять годин.

«Тому підстави для занепокоєння, як бачите, в нас дуже серйозні», – додав Могильницький.

Нагадаємо, 25 березня в частині українських вод Азовського моря корабель морської охорони Держприкордонслужби затримав риболовецьке судно-порушник «Норд» під прапором РФ. Капітан судна та члени суднокоманди надали для перевірки недійсні суднові й паспортні документи, видані органами на анексованій території, діяльність яких є незаконною.

Раніше судно «Норд» намагалися безуспішно продати втретє.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: