Аваков звинуватив штаби кандидатів у дестабілізації ситуації в країні

Читать на русском
Аваков повідомив, що в 4 містах протягом одного дня вилучали зеленку у різного роду активістів.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков звинуватив штаби кандидатів у президенти в дестабілізації ситуації перед виборами.

Про це повідомляє Слово і Діло з посиланням на Facebook Авакова.

Аваков повідомив, що в 4 містах протягом одного дня вилучали зеленку у різного роду активістів.

«Штаби політиків!? Адже це ви, що називають себе чесними і прекрасними – посилаєте бойовиків один на одного, платите за це брудні гроші. А при світлі дня - адже в результаті ми зустрічаємося з респектабельними, шанованими людьми з політичних штабів, які дають команди і наймають людей робити ницості!», - написав він.

Він закликав політиків зупинитися, а також домовитися про те, як вести чесну конкуренцію.

Прогноз Горбуліна про втручання РФ у вибори-2019 в УкраїніВтручання Росії у хід українських виборчих кампаній 2019 року може стати безпрецедентним. Україні варто бути готовою.

«Ці люди ходять поруч з нами, вітаються, посміхаються і посилають до опонента - ображати, кидати в тисячний натовп петарди, обливати хімікатами, брехати і гнати спіраль ненависті. Це не політика і не виборча компанія - це блдство. Так ми не отримаємо адекватну владу, - ми отримаємо владу блдскую, на новому витку ненависті, не здатну до творення, а здатну тільки до ненависті», - написав Аваков.

Також, співробітники СБУ встановили, що спецслужби РФ і підлеглі їм МДБ «ЛНР/ДНР» здійснюють пошук виконавців, які за 2 тис. доларів готові зробити підпали культових споруд УПЦ МП.

Як повідомлялося, влада Російської Федерації додатково виділила своїм спецслужбам 350 мільйонів доларів для реалізації підривної діяльності на виборах в Україні в 2019 році.

Також, в Держдепі бачать передумови для втручання РФ у українські вибори.

Нагадаємо, під час зустрічі з канцлером Німеччини Ангелою Меркель президент України Петро Порошенко обговорив заходи щодо запобігання втручання РФ у вибори в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: