З'ясувалося, коли українці зможуть їздити до Грузії за ID-картками

Читать на русском
Саме в березні набуває чинності оновлена угода між Кабінетом міністрів України та урядом Грузії про взаємне скасування візових вимог, яка дозволяє українцям їздити до Грузії за внутрішніми ID-картами.

З 1 березня 2019 року українці зможуть їздити до Грузії за внутрішніми ID-картками.

Рік безвізового режиму з ЄС: що змінилося для українців11 червня 2017 року безвізовий режим України з ЄС офіційно набув чинності. У перший день безвізового режиму кордон перетнули трохи більше ніж 1400 українців.

Саме в березні набуває чинності оновлена угода між Кабінетом міністрів України та урядом Грузії про взаємне скасування візових вимог, яка дозволяє українцям їздити до Грузії за внутрішніми ID-картами, що містять безконтактний електронний носій.

Про це йдеться в повідомленні Міністерства закордонних справ України в п'ятницю, 8 лютого, передає «Слово і Діло».

«З 1 березня 2019 року набуває чинності оновлена ​​угода між Кабінетом міністрів України та урядом Грузії про взаємне скасування візових вимог – на додаток до наявного безвізу запроваджуються взаємні поїздки громадян України та Грузії на підставі внутрішніх паспортів у формі картки (ID), що містять безконтактний електронний носій», – ідеться в повідомленні МЗС.

Раніше з'ясувалося, скільки українців скористалися безвізовим режимом з ЄС.

Також нагадаємо, в Грузії хочуть обмежити виїзд громадян до ЄС.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: