Порошенко затвердив межі непідконтрольних територій

Читать на русском
Більшу частину документа складають координати меж непідконтрольних територій, які визначаються фактичною лінією розмежування в зоні бойових дій на сході, і сам список населених пунктів.

Президент Петро Порошенко затвердив межі та список непідконтрольних Києву населених пунктів та районів Донецької та Луганської областей.

Про це повідомила прес-служба глави держави, передає «Слово і Діло».

Як голосувати переселенцям, українцям за кордоном та виборцям без реєстраціїДля переселенців передбачена особлива процедура реєстрації на виборах. Поки що закон не передбачає можливості підтримати мажоритарника на окрузі для тимчасового голосування.

Ці дані перераховані в тексті указу №32/2019 від 7 лютого 2019 року. Більшу частину документа складають координати меж непідконтрольних територій, які визначаються фактичною лінією розмежування в зоні бойових дій на сході, і сам список населених пунктів. Він затверджений головою Адміністрації президента Ігорем Райніним.

До переліку по Донецькій області входить сам Донецьк, а також інші великі населені пункти - Горлівка, Дебальцеве, Докучаєвськ, Єнакієве, Макіївка, Сніжне, Харцизьк, Шахтарськ та інші.

У Луганській області перераховані Луганськ, Алчевськ, Антрацит, Брянка, Должанський, Первомайськ, Ровеньки, Сорокино, Кришталевий та інші.

Також мова йде про повністю або частково захоплені райони: Амвросіївський, Бахмутський, Бойківський, Волноваський, Мар'їнський, Новоазовський, Старобешівський, Шахтарський та Ясинуватський в Донецькій області, а також Антрацитівський, Должанський, Лутугинський, Новоайдарський, Перевальський, Попаснянський, Слов'яносербський, Ссорокинський і Станично -Луганский райони Луганської області.

Раніше повідомлялося, що за тиждень прикордонники не пропустили 115 осіб через КПВВ на Донбасі.

Нагадаємо, на адмінкордоні з Кримом відновили роботу всі КПВВ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: