Суд РФ залишив майно Вороненкова під арештом

Читать на русском
У понеділок, 16 жовтня, Мосміськсуд РФ залишив під арештом майно вбитого в Києві екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова

У понеділок, 16 жовтня, Мосміськсуд РФ залишив під арештом майно вбитого в Києві екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова, котрого в Росії звинувачують в шахрайстві у справі про розкрадання будівлі на суму 127 млн ​​рублів.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на рішення суду.

«Постанову Басманного суду Москви залишити без змін, апеляційну скаргу - без задоволення», - йдеться в рішенні суду.

Під прицілом. Вбивство Вороненкова: аналіз, важливі деталі та наслідкиЮрист, експерт-кримінолог надала оцінку інциденту з вбивством екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.

Нагадаємо, 12 травня Басманний суд Москви наклав арешт на майно Вороненкова - два гаражі, колекцію годинників і коштовностей. За словами адвоката Андрія Гривцова, годинник і коштовності слідчі вилучили з сейфу дружини Вороненкова - Марії Максакової.

Тим часом, як повідомив адвокат, слідство повернуло Максаковій 40 тисяч євро і коштовності, на які раніше було накладено арешт у рамках цієї справи.

«Кілька прикрас, сережок, гроші в сумі 40 тисяч євро, на них було накладено арешт, але пізніше слідство повернуло їх дружині покійного - Марії Максаковій», - сказав адвокат.

Раніше повідомлялося, перед вбивством Вороненкова його водія викрали в Білорусі співробітники ФСБ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: