Симоненко програв суд

Читать на русском
Суд відмовив у задоволенні позову лідера Комуністичної партії Петра Симоненка до Центральної виборчої комісії через відмову в реєстрації його кандидатом у президенти.

Шостий апеляційний адміністративний суд 6 лютого відмовив у задоволенні позову лідера Комуністичної партії Петра Симоненка до Центральної виборчої комісії через відмову в реєстрації його кандидатом у президенти.

Як пише «Слово і Діло», таке рішення суд прийняв у середу, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Парламентські вибори-2019: які партії мають шансиЗа даними соціологів, на парламентських виборах підтримку матимуть шість партій. Зокрема, Батьківщина з показником 21,2 відсотка – в лідерах.

Симоненко і Компартія України вимагали визнати протиправною і скасувати постанову ЦВК від 2 лютого про відмову в реєстрації Симоненка кандидатом на виборах президента від КПУ.

Вони просили суд зобов'язати ЦВК повторно розглянути документи Симоненка і зареєструвати його кандидатом на виборах президента.

Раніше повідомлялося, що лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко просить суд скасувати постанову ЦВК №198 від 2 лютого 2019 року, якою йому було відмовлено в реєстрації кандидатом на пост президента.

Нагадаємо, 29 січня Петро Симоненко подав документи в ЦВК. 2 лютого Центральна виборча комісія відмовила йому в реєстрації кандидатом на посаду президента.

Як відомо, в ЦВК пояснили, що Симоненко може виставити свою кандидатуру на вибори президента лише як самовисуванець.

Також ЦВК уточнила загальну кількість осіб, які подали документи на реєстрацію їх кандидатами в президенти, – 91 особа.

Ознайомитися з обіцянками всіх зареєстрованих раніше кандидатів та їхніми деклараціями можна на сайті «Слово і Діло».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: