СПРОСТУВАННЯ: НАБУ і САП не відкривали справу щодо нардепа Рибалка (доповнено)

Читать на русском
НАБУ і САП розпочали кримінальне провадження стосовно народного депутата Сергія Рибалка за фактом можливого скоєння державної зради.

!ВИПРАВЛЕНО 12 лютого 2019 року

Раніше «Слово і Діло» з посиланням на Інтерфакс повідомляло, що Національне антикорупційне бюро України і Спеціалізована антикорупційна прокуратура нібито розпочали кримінальне провадження стосовно народного депутата Сергія Рибалка, фракція Радикальної партії Олега Ляшка, за фактом можливого скоєння державної зради.

Як вказали «Слову і Ділу» представники адвокатського об'єднання «Адвіс», що представляють інтереси Сергія Рибалка, нардепу не повідомлено про підозру, не вручено обвинувальний акт і вироком суду він не був визнаний винним у здійсненні злочину.

Крім того, адвокати нардепа стверджують, що Сергій Рибалка та члени його родини не мають бізнесу в Російській Федерації.

Очевидно, слова генерального прокурора України Юрія Луценка були трактовані журналістами неправильно – новина підлягає спростуванню.

Раніше стало відомо, що ГПУ відкрила кримінальну справу про можливу державну зраду голови Політради партії Опозиційна платформа - За життя Віктора Медведчука.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: